Notice: Only variables should be passed by reference in /home/platne/serwer11095/public_html/www/pysznakaczka/system/codeigniter/Common.php on line 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be passed by reference

Filename: codeigniter/Common.php

Line Number: 148

Pyszna Kaczka - przepisy na pysznÄ… kaczkÄ™ wg tradycyjnej i orientalnej receptury

CARPACCIO Z KACZKI

NA PUREE MALINOWYM Z OLIWKÄ„ TRUFLOWÄ„

przepis dla 2 osób

Kaczkę Tradycyjną "Sztuder" natrzyj syropem z granatów i zawiń w folię aluminiową. Piecz w piecu przez około 20 minut w temperaturze 180 stopni. Następnie pozostaw do wystygnięcia i zamroź. Maliny, czerwone wino i sos balsamiczny zmiksuj i przecedź przez drobne sitko. Dodaj zielony pieprz. Kaczkę pokrój na cienkie plasterki i ułóż na wyłożone na talerz puree. Skrop oliwą truflową i udekoruj bukiecikiem kolorowych sałat i świeżymi owocami.

Składniki
  • Kaczka Tradycyjna 1 szt. (320 g)
  • Kaczka Tradycyjna 1 szt. (320 g)
  • Syrop z granatów 10 ml
  • Mrożone maliny 50 g
  • Wino czerwone półwytrawne 15 ml
  • Sos balsamiczny 10 ml
  • Oliwa truflowa 5 ml
  • Mieszanka saÅ‚at do dekoracji
  • Åšwieże maliny do dekoracji
  • Pieprz zielony